Cultura

Judit Neddermann, cap de cartell del cicle Colors de música d'Escaldes-Engordany

L'esdeveniment començarà el 9 de juliol i s'allargarà fins al 17 de setembre.

El Conseller de Cultura, Valentí Closa, a la presentació de l'acte

El Conseller de Cultura, Valentí Closa, a la presentació de l'acteFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La cantant Judit Neddermann tocarà el cicle cultural Colors de música d'Escaldes-Engordany, que cada estiu se celebra a la parròquia. L'artista pujarà a l'escenari el 7 d'agost amb un concert gratuït a la plaça Coprínceps a les 7 de la tarda. A més de Neddermann, el festival també comptarà amb altres concerts, com per exemple el del guanyador de l'Andorra Sax Fest, Dmitry Pinchuk. 

El festival comptarà amb visites teatralitzades, ballada de sardanes, tallers d'art, xerrades, els tradicionals dilluns de dansa o una exposició sobre els anys 80. L'esdeveniment començarà el 9 de juliol i s'allargarà fins al 17 de setembre.

Des del comú han defensat durant la presentació del festival que la programació és molt variada i que està pensat per a tots els públics perquè s'ha dissenyat una programació on tothom podrà trobar alguna representació al seu gust. "L'objectiu és apropar la cultura a tothom", ha explicat el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Joaquim Dolsa, que ha afegit: "Està pensat per residents i turistes". Des de la corporació s'ha destacat la qualitat dels espectacles i l'alt nivell d'exigència d'aquests. 

El comú invertirà 31.000 euros per organitzar aquesta activitat cultural. "Per nosaltres la cultura no és una despesa, sinó una inversió i, per tant, entenem que a Andorra tothom ha de poder tenir accés a la cultura, per nosaltres això és un mantra", ha defensat Dolsa. Per aquest motiu la majoria de les actuacions seran gratuïtes i en les que s'hagi de pagar, els preus de les entrades oscil·larà entre els 3 i els 5 euros.

Entre les activitats destaca l'exposició 'Els anys 80. La benedicció del caos', una mostra a través de la qual es podrà observar el fenomen cultural de la 'movida madrilenya'. També hi haurà una exposició de fotografia del fotògraf Chema Madoz a l'espai caldes. 

Colors de Música formarà part del 25è Festival Internacional Orgue&and, ja que el concert 'La regalada Orgue & 4 trompetes & percussió' del 3 d'agost a l'església de Sant Pere Màrtir forma part del cartell d'aquesta proposta musical al voltant dels orgues.

El teatre també en serà protagonista. L'espectacle 'Turistes i banyistes' repeteix els dies 3 i 4 d'agost, igual que l'obra 'De pont a pont', que recorrerà els emblemàtics ponts de la parròquia els dies 10 i 11 d'agost.

tracking