Internacional

Els andorrans de Cooperand a Bolívia es troben bé després de l'intent de cop d'estat

Carla Riestra i el seu equip es troben a Santa Cruz de la Sierra, a mil quilòmetres de la capital del país 

Tranquilitat als carrers de Santa Cruz de la Sierra després de l'intent de cop d'Estat
detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Carla Riestra i Sergio Würth, responsables de Cooperand amb llatinoamèrica, han assegurat que estan tranquils i bé després de l'intent de cop d'Estat ahir a Bolívia. Els cooperants andorrans estan treballant a les llars infantils que gestionen a Santa Cruz de la Sierra. Ahir a la tarda un grup de militars, liderats pel comandant general de l'exèrcit, van intentar entrar a la força al Parlament de Bolívia. L'intent de cop d'Estat va fracassar i hores més tard van detenir els colpistes. 

Riestra ha informat que ells estan a quasi mil quilòmetres de distància de la Paz, la capital del país, i que tot i que avui vegin més policia al carrer, i la gent parli dels fets, la situació està sota control. Actualment hi és ella amb el seu marit i dues voluntàries més, però rebran quinze voluntaris al llarg de les pròximes dues setmanes provinents d'Andorra i de Cadis, tal com estava previst.  

Cooperand és una organització no governamental que neix el 2004 amb la voluntat d'acompanyar a menors i dones en greu risc d'exclusió social en zones marginals de llatinoamèrica. L'organització es troba a Bolívia, Perú, Xile, Argentina, Paraguay i Uruguay.

tracking