FORMACIÓ

Una estudiant de criminologia supera amb èxit les pràctiques a la policia

Durant la seva estada al cos de seguretat, aquesta estudiant del país ha pogut conèixer de primera mà la tasca operativa de l'àrea de policia judicial i investigació criminal

Un moment de les pràctiques que l'estudiant ha fet a la policia.

Un moment de les pràctiques que l'estudiant ha fet a la policia.Policia d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha acollit les darreres setmanes una universitària andorrana per a la realització de les pràctiques corresponents al grau de Criminologia que està cursant a Barcelona. Durant la seva estada a la policia, aquesta estudiant del país ha pogut conèixer de primera mà la tasca operativa de l'àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal, la unitat de Seguretat Ciutadana i el Centre de processament de dades, on s'efectua l'anàlisi de les dades policials en les investigacions. D'aquesta manera, ha pogut completar la formació teòrica amb coneixements pràctics des dels diferents vessants d'actuació del cos.

Els diversos responsables dels grups amb què ha fet l'estada formativa han realitzat un seguiment acurat de l'evolució de l'estudiant amb un balanç molt satisfactori. El grup de formació de la policia, que ha gestionat la planificació i l'avaluació, destaca la seva implicació, interès i ganes d'aprendre, una actitud que ha contribuït al fet que superés tot el procés amb èxit.

Les pràctiques són fruit del conveni de col·laboració que el ministeri d'Interior va signar amb la Universitat Abat Oliba CEU el març del 2023 i aquesta estudiant ha estat la primera a beneficiar-se d'un acord a través del qual la policia espera obrir la porta a altres universitaris del país interessats en la matèria.

tracking