Estadística

La producció d'energia al mes de maig és un 56% superior a la de l'any passat

El consum total dels últims dotze mesos, ha estat de 561.076 MWh,

El consum d'energia ha augmentat en l'últim anyArxiu

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Principat augmenta significativament la seva producció energètica, amb una variació positiva del 56,3% respecte l'any passat, tal com informa aquest dijous el Govern. El consum total d'energia dels últims dotze mesos, ha estat de 561.076 MWh, el que suposa un augment del 0,7% respecte el mateix període de l'any anterior. D'aquest consum, el 75% de l'energia ha estat importada, mentre que la resta s'ha produït en territori nacional, un 33,2% més respecte l'any anterior. 

El departament d'Estadística ha informat que el consum d'energia expressat en tones equivalents de petroli, al llarg dels darrers dotze mesos, ha estat de 194.682,2. Ha augmentat positivament, respecte al mateix període anterior, el consum de gasolina amb un 16,7%, el gasoil locomoció amb un 3,6% i l'electricitat, amb un 0,7%.

Les dades fetes públiques aquest dijous per Estadística, segons l'activitat econòmica, reflecteixen que els sectors amb dades representatives que presenten les variacions positives més destacables són hoteleria i restauració, amb un 9,8%, usos domèstics amb un augment del 5,4% i distribució amb una crescuda de l'1%. 

tracking