Educació

Acte de fi de carrera per una vuitantena d'estudiants de l'Universitat d'Andorra

La novetat ha estat la presència de la primera promoció del diploma professional avançat en comptabilitat i administració

L’acte de fi de carrera de les promocions del 2024

L’acte de fi de carrera de les promocions del 2024UdA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Una vuitantena d’estudiants de la Universitat d’Andorra que enguany han acabat els estudis reglats presencials han participat, aquest divendres 28 de juny, en l’acte de fi de carrera de les promocions del 2024. Enguany ha tingut lloc a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. 

L’acte ha comptat amb la participació d’estudiants dels bàtxelors en Administració d’empreses, Informàtica, Infermeria i Ciències de l’educació, així com del màster en Educació. La novetat d’enguany ha estat la presència de la primera promoció del nou Diploma Professional

Avançat en Comptabilitat i administració, una titulació que té dos anys de durada i que es va posar en marxa el curs 2022-2023. La Universitat ha destacat que la promoció 2024 del bàtxelor en Ciències de l’educació ha estat una de les més nombroses de la història.

El rector, Juli Minoves, ha iniciat l’acte amb un parlament en el qual ha felicitat els estudiants per la fita assolida i els ha desitjat molts èxits en l’etapa que inicien. Els titulats han rebut l’orla, un certificat de participació en l’acte i la beca, una banda de roba que simbolitza el final d’aquesta etapa formativa a l’UdA.

Els estudiants han pogut escoltar les paraules dels padrins de cada promoció, dels representants dels estudiants i dels professors. L’acte s’ha tancat amb una actuació musical a càrrec d’un estudiant del màster en Educació, Diego Galdón amb la guitarra, acompanyat de Francesca Guardiola cantant, i amb un refrigeri final per a tots els assistents.

tracking