UNIVERSITAT

Aprovat el pla d’estudis del bàtxelor en comunicació de la Carlemany

La seu de la univeristat.

La seu de la univeristat.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha donat llum verda al decret pel qual s’aprova el pla d’estudis del bàtxelor en comunicació de la Universitat Carlemany. Les persones titulades obtindran les competències per desenvolupar tasques en els vessants principals de l’activitat comunicativa, atenent la diversitat de mitjans i suports, i la diversitat d’objectius estratègics de les empreses.

L’alumnat d’aquest bàtxelor cursarà matèries sobre teoria de la comunicació, narrativa audiovisual, tecnologies de la informació i la comunicació, publicitat i relacions públiques, comunicació transmedia, ètica i deontologia, màrqueting digital i comunicació corporativa i comunicació de crisi, entre altres.

Aquesta titulació, que correspon al nivell 6A del Marc andorrà de qualificacions (MAQ), s’imparteix en la modalitat virtual. La durada dels estudis –que tenen una càrrega de treball de 180 crèdits europeus– és de tres cursos acadèmics a temps complet dividits en sis semestres. No obstant això, aquests estudis també es poden cursar a temps parcial, adequant-ne la durada.

tracking