Infraestructures

El Govern destina 640.000 euros al condicionament de l'edifici les Columnes

L'objectiu és traslladar els departaments de Treball 

L'edifici de les Columnes d'Andorra la VellaArxiu

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Govern està duent a terme una reestructuració dels seus serveis per adequar-los i racionalitzar la manca d'espais actual en alguns departaments, especialment dins de l'edifici administratiu de Prat de la Creu, i facilitar la interacció amb els ciutadans.

L'executiu ha destinat 640.823,84 euros al condicionament de les dependències administratives de l'edifici de les Columnes, uns treballs que tenen com a objectiu traslladar els departaments de Treball i concentrar en un únic espai els departaments del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia. Les obres, adjudicades a l'empresa Coansa, tindran un termini d'execució de quatre mesos.

El departament de Treball, actualment a la 2a planta de l'edifici aparcament de les Boïgues d'Escaldes-Engordany i en el qual treballen 35 persones, es desplaçarà a aquest espai més cèntric i accessible que permetrà oferir un millor servei al ciutadà.

Una de les primeres actuacions que es desenvoluparà enguany passa per concentrar en una única planta de l'edifici administratiu tant el ministeri d'Afers Exteriors (actualment, està disgregat amb alguns serveis al tercer pis, i d'altres al primer), com també la secretaria d'Estat d'Afers Europeus (que es troba al tercer pis).

La remodelació i optimització d'espais s'iniciarà traslladant Afers Exteriors i Afers Europeus (pensant que en el futur són serveis que aniran de la mà) a una mateixa planta, la primera. Es pren en consideració, a més, que l'alliberament d'alguns espais de la tercera planta permetrà concentrar els serveis que depenen del cap de Govern.

El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, que actualment es troba majoritàriament al primer pis de l'edifici administratiu (excepte Agricultura que es troba a l'edifici administratiu de Prat del Rull) i que ja es preveu que en el futur es traslladarà a Ordino (hotel Casamanya), faci prèviament un trasllat provisional a les noves dependències de l'edifici de les Columnes.

L'adequació dels nous espais d'Andorra la Vella es farà potenciant els espais diàfans pensats per encabir-hi d'altres serveis un cop Medi Ambient marxi a Ordino, en especial, aquells que puguin oferir un millor servei als ciutadans.

tracking