FINANCES

Myandbank retorna el 3% de les compres amb targeta per reinvertir

Myandbank ha llançat la campanya per la qual es retornarà el 3% de les compres que s’efectuïn amb la targeta en comerços.

Myandbank ha llançat la campanya per la qual es retornarà el 3% de les compres que s’efectuïn amb la targeta en comerços.MyAndbank

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Myandbank, el banc digital d’Andbank, ha llançat la campanya Inverteix mentre gastes, amb la qual es retornarà el 3% de les compres que s’efectuïn amb la targeta en comerços als clients que tinguin o contractin una cartera automatitzada. Amb aquesta promoció el client podrà reinvertir fins a 30 euros mensuals del que ha gastat amb la targeta a la seva cartera automatitzada. La reinversió es farà automàticament cada mes a la cartera que tingui contractada segons el seu perfil de risc.

L’objectiu de la campanya, que serà vàlida fins al 31 d’octubre, és promoure l’estalvi i la inversió entre els clients de Myandbank, donant la possibilitat d’invertir o augmentar la inversió en una gamma de carteres a les quals es pot accedir des de 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia (IGI inclòs). Myandbank proposa sis carteres sobre la base del perfil de risc de cada inversor.

tracking