HABITATGE

Govern titlla de "contraproduent" la proposició de Concòrdia per evitar l'especulació

L'executiu acusa al text de tenir "caràcter parcial si el que es pretén és assolir l’objectiu de facilitar l’accés a l’habitatge"

Cerni Escalé compareix a l'estrada del Consell General durant el debat d'orientació

Cerni Escalé compareix a l'estrada del Consell General durant el debat d'orientacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha mostrat un criteri desfavorable a la proposta de Concòrdia per reformar la imposició directa i de modificació d'altres normes tributàries i duaneres, i de la Llei sobre transmissions patrimonials immobiliàries. 

Sobre el text presentat pel partit de Cerni Escalé, Govern diu que "resulta més aviat una reacció d’oportunitat política registrar a tràmit parlamentari una mesura que el Govern ja havia anunciat mesos abans, simplement per un aparent tacticisme temporal que condueix a la ineficiència dels esforços legislatius". També afegeixen que moltes de les mesures que va proposar Concòrdia ja es contemplen a la llei òmnibus que serà aprovada properament i critiquen que el grup parlamentari hagi actuat per compte propi "només amb l’objectiu de fer-ho en un horitzó temporal més curt".

En conclusió, apunta la resolució de Govern, "encara que el Govern comparteix l’objectiu de la proposició, les mesures proposades són parcials i ja estan considerades dins una proposició de llei més ambiciosa". Quant a l’abast de les mesures, segueix el text, "o bé són contraproduents amb l’objectiu buscat d’afavorir l’accés a l’habitatge a preus més assequibles o bé presenten aspectes formals que són clarament millorables".

tracking