CONSELL GENERAL

L'executiu emet un criteri favorable a la llei per modificar l'APDA

Govern valora positivament homogeneïtzar el procediment de l'elecció del cap de l'agència per igualar-lo a la resta d'organismes adscrits al Consell General

L’entrada de les oficines de l’APDA.

L’entrada de les oficines de l’APDA.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha emès un criteri favorable a la proposició de llei que van presentar tots els partits per modificar els criteris de selecció, retribució i funcionament de l'Agència de Protecció de Dades (APDA) i per homogeneïtzar-la amb la resta d'organismes adscrits al Consell General.

La proposició servirà per obrir el procés de selecció de cap de l’Agència de Protecció de Dades, acotar la formació que ha d’acreditar, restringir l’autonomia respecte a la política retributiva, fixar-ne els motius de cessament i convertir el personal inspector en funcionari.

Pel que fa a la política retributiva de l'agència, la proposició deixa clar que "el règim retributiu de la persona cap de l’Agència i del personal funcionari, així com del personal laboral s’ajusten a les previsions del pressupost de l’Agència aprovat pel Consell General. En tot cas, el règim retributiu de la persona cap de l’Agència ha de ser aprovat per la Sindicatura, escoltada la Junta de Presidents”.

tracking