Nits d'Estiu als Museus

"El misteri de les set claus" el primer joc d'escapada a Casa de la Vall

El Consell General informa que per participar cal reserva prèvia obligatòria trucant als telèfons 836 908 o 839 760

Joc d'escapada a Casa de la Vall

Joc d'escapada a Casa de la VallConsell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres a les vuit del vespre, en el marc de les Nits d’Estiu als Museus, s’estrena ‘El misteri de les set claus’, el primer joc d’escapada que té com a escenari la Casa de la Vall. Aquesta nova activitat ha estat un encàrrec de la Sindicatura a l’Àrea de Museus per dinamitzar les visites a Casa de la Vall i oferir una nova manera d’acostar-se a la història del Consell General a totes aquelles persones que escullin participar en aquest joc d’escapada.

El misteri de les set claus’ està pensat per ser jugat en grups de 8 a 10 persones que es convertiran en consellers generals i hauran de resoldre les proves que plantejarà el síndic general, el guia. El joc està adreçat a un públic ampli, principalment joves i famílies, i infants a partir dels 11 anys. Té una durada prevista d’una hora i mitja i inclou una visita guiada a Casa de la Vall. 

El Consell General ha informat que per participar en el joc d’escapada ‘El misteri de les set claus’ cal reserva prèvia obligatòria trucant als telèfons 836 908 o 839 760.

tracking