SINDICATURA

Els síndics completen la ronda de contactes amb els presidents dels grups parlamentaris

Ho han fet avui amb les reunions amb els presidents del Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos, Carles Naudi d’Areny-Plandolit i Manuel Linares

La reunió dels sóndics generals amb Naudi i Linares

La reunió dels sóndics generals amb Naudi i LinaresConsell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres amb la reunió amb els presidents del Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos, Carles Naudi d’Areny-Plandolit i Manuel Linares, s’ha completat la ronda de contactes que el síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han mantingut amb els presidents de tots els grups parlamentaris i el conseller no adscrit al llarg de l’última setmana, tal com han informat en un comunicat.

Ensenyat i Codina s’han reunit amb els representants parlamentaris per tractar l’actualitat política i informar-los de l’activitat de la Sindicatura al llarg d’aquest període de sessions que finalitzarà el pròxim 15 de juliol. A més, s’ha traslladat als presidents i al conseller no adscrit els projectes en els quals està treballant la Sindicatura relacionats principalment amb la reforma de Casa de la Vall i la millora dels entorns. També s’han tractat aspectes de funcionament del parlament i la pròxima implementació d’una nova interfície gràfica, més visual i molt més senzilla per a la navegació, de la seu electrònica del Consell General.

Aquestes reunions s’emmarquen en la voluntat dels síndics generals de

mantenir una comunicació fluida amb els presidents de tots els grups

parlamentaris i el conseller no adscrit per informar-los dels projectes del Consell General i l’agenda parlamentària i també per escoltar les propostes i suggeriments dels representants polítics. Les trobades, segons es va anunciar a principis de legislatura, tenen lloc un cop per període de sessions.

tracking