SUCCESSOS

Detingut per pagar 7.000 euros amb targetes d’altres persones

Fins a quatre hotels del país van cursar denúncia contra l’interessat

Una patrulla de la policia.

Una patrulla de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de la policia va informar ahir de la detenció dilluns al matí, a les 8:50 hores, d’un home no resident de 42 anys per presumptes delictes d’ús fraudulent de diverses targetes de crèdit. Entre els mesos de desembre i el juny d’enguany, l’interessat hauria efectuat el pagament a diferents hotels del Principat amb targetes de crèdit d’altres persones. Posteriorment a la seva estada, les entitats bancàries associades a les targetes denunciades pels propietaris reclamaven l’import dels pagaments efectuats, fet que comportava que els hotels perdessin l’import pagat pel detingut els dies anteriors i quan aquest ja havia gaudit dels serveis d’hoteleria.

Fins a quatre hotels del Principat van cursar denúncia contra l’interessat i no es descarta que hi pugui haver més denúncies. La policia calcula que el total defraudat ascendeix a més de 7.000 euros.

A més, la policia va informar d’un accident dijous a la nit, entre una motocicleta i una vianant, al carrer Prat de la Creu de la capital. La motocicleta, de matrícula andorrana, va atropellar la vianant, una dona resident de 63 anys, que va resultar ferida. L’hospital va informar que la dona va entrar dijous a la nit i que es troba a l’UCI en observació. També ahir la policia va rebre un avís d’un accident amb tres vehicles implicats a la carretera general 1, a la capital.

tracking