ECONOMIA

Crowe publica la segona guia per invertir al Principat

La firma de serveis va editar una primera edició l’any 2015

La guia que ha editat Crowe.

La guia que ha editat Crowe.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La firma de serveis andorrana Crowe ha publicat la segona edició de la guia Investment in Andorra. Es tracta de la segona edició de la guia per invertir al Principat de la firma que va publicar la primera l’any 2015. Amb aquesta publicació, “Crowe mostra un compromís ferm amb el desenvolupament i l’interès econòmic del Principat”.

L’objectiu d’aquesta guia és oferir una aproximació general dels aspectes més rellevants del Principat, tant des del punt de vista econòmic, mercantil, impositiu, d’inversió estrangera, com des del marc laboral i de la seguretat social.

La intenció “és proporcionar una eina pràctica que pugui ser utilitzada per empresaris, inversors i institucuions públiques i privades internacionals, per fomentar el coneixement econòmic, social i legislatiu del nostre país”.

Segons assenyalen des de Crowe, “estem convençuts que aquesta guia serà una eina valuosa que aportarà valors als nostres clients i qualsevol tercer interessat en l’entorn econòmic del Principat”.

Des de Crowe Andorra així com de la seva xarxa d’oficines internacionals (150 països i 798 oficines), “volem servir l’interès general fomentant i divulgant el coneixement del Principat”.

La guia explica quines són les formes d’inversió a Andorra i el sistema impositiu del Principat.

tracking