SUCCESSOS

Una agressió a l’exparella i una autolesió de la filla, darrere la baralla en un carrer a Soldeu

Un home va resultar ferit amb una ampolla de vidre i una noia amb un ganivet

Una patrulla de la policia.

Una patrulla de la policia.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una agressió d’una dona a l’exparella amb una ampolla de vidre i una autolesió de la filla amb un ganivet. Aquestes són les conclusions que la policia va extreure de la baralla a Soldeu que es va saldar amb dos detinguts, dels quals la presumpta agressora de l’home, de 55 anys, va passar ahir a disposició judicial, mentre que l’home, també de 55 anys, va ser alliberat a les dependències policials després de la investigació dels cossos de seguretat.

Els fets es remunten a tocar de la mitjanit de diumenge, quan els agents del cos van ser alertats pels bombers perquè havien estat requerits per atendre una persona a la via pública “amb diferents contusions i un tall important al cap, possiblement fruit d’una baralla”, segons es recull en un comunicat. Els efectius del cos van parlar amb testimonis al carrer i van trobar un “rastre de sang” que els va portar a un domicili on s’hauria produït l’agressió i on els va obrir la porta una dona “amb una samarreta plena de taques de sang, així com a les mans i cara, i amb dos talls als dits polze i índex de la mà dreta”. El servei d’ordre exposa que la dona seria l’exparella del ferit, amb el qual compartia pis, i que haurien tingut una discussió “per un tema banal” que va acabar en agressió. La dona li hauria propinat “un cop al cap amb un objecte” que la policia sospita que seria una ampolla de vidre.

Més tard, la policia es va desplaçar a l’hospital per parlar amb el ferit i els sanitaris van informar que hi havia una segona víctima, una jove “amb una ferida a l’abdomen de certa gravetat, que va precisar intervenció quirúrgica”. La noia és filla de la presumpta agressora i, segons el comunicat, va tenir un enfrontament amb la mare després que aquesta colpegés l’exparella i la jove es va causar la lesió “presumiblement amb un ganivet, i se l’hauria autoinfligit la víctima”.

tracking