Consell de ministres

Set joves guanyen els premis Sergi Mas d'arts plàstiques

El concurs d'aquest any ha repartit 6.000 euros entre els guardonats

Set joves guanyen els premis Sergi Mas

Set joves guanyen els premis Sergi MasGovern

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Set joves han estat guardonats amb els premis Sergi Mas, XI mostra d’arts plàstiques per a joves artistes, ha informat el ministre portaveu Guillem Casal. El concurs, obert a joves artistes d’entre 14 i 30 anys amb modalitat de dibuix, pintura, fotografia, collage, escultura, gravat o videoart, ha donat a conèixer aquest dimecres els premiats d’enguany a través del Ministeri de Cultura Joventut i Esports.

Els tres primers premis, amb una dotació econòmica de 1.000 euros cadascun, han estat per les artistes Noemí Rodea, Paula Franco i Alba Martí. Els segons premis, amb 600 euros cadascun, han estat atorgats a Ariadna Blanch i Laia Muñoz. El jurat també ha decidit atorgar un tercer premi a l'artista Àlex Agüero, valorat en 300 euros, i concedir la beca Sergi Mas, valorada en 1.500 euros, a Paula Franco, per l'obra "Blue spring". 

La exposició itinerant per diferents espais d’exposició del país s’inaugurarà al setembre a l’hotel Rosaleda, seu del Ministeri de Cultura, amb l’objectiu de donar visibilitat i promocionar els joves artistes, ha informat Govern a la roda de premsa posterior al consell de ministres.   

tracking