SANITAT

Comencen a fer la nova àrea infantojuvenil de salut mental

El nou espai permetrà que infants i joves disposin d’un lloc propi

La quarta planta de l’hospital de Meritxell.

La quarta planta de l’hospital de Meritxell.SAAS

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El SAAS ha iniciat els treballs per habilitar la nova àrea infantojuvenil de salut mental a la quarta planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, segons va informar el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. El nou espai, d’uns 450 metres quadrats, permetrà que infants i joves disposin d’un espai propi.

La nova àrea infantojuvenil englobarà la zona d’ingrés hospitalari, amb sis habitacions individuals, i la d’hospital de dia, que inclourà diversos espais comuns com, per exemple, una sala per fer exercici físic i una aula per al docent que fa el seguiment acadèmic. L’ampliació de l’espai també suposarà disposar de diversos despatxos mèdics per dur a terme les consultes i un despatx per a infermeria.

Des del SAAS es vol agrair la paciència i comprensió dels usuaris mentre s’efectuïn els treballs, que tenen una durada prevista de tres mesos. Així mateix, es vol destacar la importància del projecte per a la millora en l’atenció a la salut mental dels infants i joves.

Un estudi de les condicions laborals dels sanitaris a Andorra i Catalunya mostra que el personal del SAAS treballa entre un 10% i un 20% més hores anuals que el personal de l’Institut Català de la Salut (ICS), segons un informe elaborat per la parapública andorrana que va fer públic el comitè d’empresa del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

tracking