Associacions

Representació andorrana a la Mussara 24h al Circuit de Barcelona-Catalunya

Entre els esportistes destacats es troben els membres d'ATIDA, Jaume Boneta i Mari Martínez, tots dos trasplantats del ronyó de donants vius

Part de l'equip andorrà
detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Una delegació de set persones d'Andorra, entre elles dues persones trasplantades i dues donants membres de l’ATIDA, així com personal sanitari que forma part de l'equip de donacions d'Andorra, ha participat aquest cap de setmana a la prova ciclista Mussara 24h. Entre els participants destacats es troben els membres d'ATIDA, Jaume Boneta i Mari Martínez, tots dos trasplantats del ronyó de donants vius. 

Sobre la participació en la cursa, Martínez s’ha mostrat emocionada de rodejar-se de tanta gent vinculada amb la causa i ha celebrat "poder participar d’aquest esdeveniment esportiu per fer visible la donació d’òrgans i alhora agrair als donants el seu gest altruista".

El país ha quedat representat en cinc equips de diferents nacionalitats: un equip de dues persones, dos equips de quatre persones i dos equips de sis persones. Cada equip ha completat les 24 hores de carrera ciclista amb relleus, buscant completar el major nombre de voltes possible al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló, que compta amb una llargària de 4,7 km.

ATID s’ha sumat a la iniciativa popular "Titan Deja Huella ONT", la qual busca promoure la donació d'òrgans a través del ciclisme, organitzant equips formats per personal sanitari, persones trasplantades i donants d'òrgans

tracking