Consell General

La Junta de Presidents acorda mantenir la dotació dels grups parlamentàris en 950.000 euros

Les sessions ordinàries del Consell General s'han fixat en aquesta reunió

La Junta de Presidents reunida aquest matí

La Junta de Presidents reunida aquest matíConsell General

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

En el marc dels treballs preparatoris del Pressupost del Consell General per a l’any 2025, la Junta de Presidents ha acordat aquest migdia mantenir la dotació dels grups parlamentaris i del conseller no adscrit en 950.000 euros. El repartiment de la dotació es farà, segons estableix el Reglament del Consell General, amb una part fixa del 50% que es reparteix entre els cinc grups parlamentaris i l’altra 50% que es divideix entre els 28 consellers generals, el que equival a 16.964,29 euros per conseller.

En la reunió també s'ha fixat el calendari de sessions ordinàries del Consell General per al pròxim període de sessions que s’inicia l’1 de setembre. Hi hauran cinc sessions ordinàries de preguntes al Govern i cinc més d'ordinàries per punts, ambdues fins al mes de gener del 2025. 

La Junta de Presidents ha assignat les cinc iniciatives parlamentàries a tràmit a les diferents comissions legislatives. S’ha acordat que la Junta de Presidents es tornarà a reunir el dilluns, 16 de setembre, a les 16 hores. 

tracking