SUCCESSOS

Detinguts tres homes per una baralla a la plaça del Poble

Dos agents de la policia.

Dos agents de la policia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut un total de cinc persones durant el cap de setmana per delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic, la funció pública, la integritat física i moral, l’honor i la seguretat col·lectiva. En primer lloc, el divendres a les 08.40 hores a Escaldes-Engordany, un home turista de 32 anys va ser detingut per falsificar un certificat laboral amb l’objectiu d’obtenir l’autorització de residència i treball al servei d’Immigració.

D’altra banda, diumenge a les 00.15 hores a Andorra la Vella, concretament a la plaça del Poble, es van requerir els serveis de la policia per culpa d’una baralla a la via pública. En arribar al lloc, els agents van detenir un home turista de 19 anys per causar lesions a un altre home durant la baralla i posteriorment injuriar els agents de policia quan procedien a traslladar-lo a dependències policials. Durant el matí, seguint amb l’enquesta per esclarir els fets, es van detenir dos homes més, turistes de 20 anys, que també haurien participat en l’agressió juntament amb el primer identificat.

El mateix dissabte, quan passaven tres minuts de les 10 del matí, es va detenir a Sant Julià una dona turista de 35 anys per desobeir una ordre d’expulsió governativa. Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, s’han arrestat dos homes residents de 20 i 23 anys amb taxes d’1,56 i 2,17 g/l respectivament.

tracking