Informes

L'AR+I presenta al Govern els resultats de l'estudi d'impacte de l'acord d'associació

El treball que s'ha dut a terme durant els darrers tres anys i es presentarà públicament a la ciutadania aquesta tarda

L'AR+I comparteix amb el Govern els resultats de l'estudi d'impacte de l'acord d'associació.

L'AR+I comparteix amb el Govern els resultats de l'estudi d'impacte de l'acord d'associació.Andorra Recerca + Innovació

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra Recerca + Innovació (AR+I), de la mà del coordinador del grup d'anàlisi política, Yvan Lara, ha presentat aquest matí al Govern els resultats de l'anàlisi d'impacte de l'acord d'associació entre Andorra i la Unió Europea, un treball que s'ha dut a terme durant els darrers tres anys i que es presentarà públicament a la ciutadania a l'auditori del Centre de Formació Professional d'Aixovall a partir de les 19 hores. 

Es tracta, doncs, de la primera vegada que els membres de l'executiu estan tenint coneixement dels resultats de l'estudi. Tal com va explicar dimecres el ministre portaveu, Guillem Casal, des del Govern s'espera que aquest treball sigui un instrument més d'informació per permetre conèixer de primera mà quin és l'abast de l'acord d'associació i quines són les conseqüències, tant negatives com positives, que tindrà per al país si finalment així ho decideix la població.

Presentació de l'estudi d'impacte de l'acord d'associació al Consell General

Presentació de l'estudi d'impacte de l'acord d'associació al Consell GeneralFernando Galindo

L'informe també ha estat exposat davant tots els membres del Consell General abans de l'acte públic d'aquest dimarts a la tarda.

tracking