Col·lectius

Dues representants d'Andorra als Jocs europeus de trasplantats

Suzete Botelho i Mari Martínez participaran en la competició de Lisboa

Suzete Botelho i Mari Martínez es preparen per als jocs de Lisboa

Suzete Botelho i Mari Martínez es preparen per als jocs de LisboaAtida

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

Les esportistes andorranes i membres de l'Associació Andorrana de Trasplantats i Donants d'Andorra (Atida), Mari Martínez i Suzete Botelho, estan ultimant els preparatius per marxar cap a Lisboa on, del 21 al 28 de juliol, se celebren els Jocs europeus de Trasplantats.

Mari Martínez, trasplantada de ronyó, i Suzete Botelho, trasplantada de pàncrees i ronyó, representaran Andorra en aquest esdeveniment esportiu de caràcter internacional. Martínez prendrà part pes segona vegada en uns europeus, després d'haver competit a Oxford fa dos anys, on va aconseguir una medalla de plata en ciclisme. Atida ressalta que aquesta fita "va ser històrica, ja que era la primera vegada que Andorra participava en aquest esdeveniment esportiu".

Suzete Botelho participarà per primera experiència en uns Jocs Europeus de Trasplantats en la competició de dards i des del col·lectiu es destaca que "la seva dedicació i entusiasme prometen portar grans moments de competició i esperit esportiu".

La vocal d'Atida, Suzette Botelho, participarà el dia 22 en la disciplina de dards (diana anglesa i punta d'acer). La secretària de l'Associació, Mari Martínez, competirà el dia 24 en una prova de contrarellotge de 5 km i el dia 25 en una cursa de ruta de 30 km.

tracking