El temps

Pujada de temperatures amb 36 graus per dijous

La calor anirà acompanyada de pols en suspensió 

Les temperatures pujaran per l'arribada d'una massa d'aire càlid amb pols en suspensió

Les temperatures pujaran per l'arribada d'una massa d'aire càlid amb pols en suspensióMeteo

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

La pujada de temperatures que està patint la Península Ibèrica aquesta setmana arribarà amb força a Andorra durant la jornada de dijous quan es preveu que els termòmetres registrin 36 graus al centre del país i 20 graus al Pas de la Casa, segons informa Meteorologia. El servei anuncia que les temperatures "pujaran notablement" a partir de demà a la nit "però sobretot de cara a dijous i divendres" per l'ascens d'una massa d'aire càlid del nord d'Àfrica "acompanyada de pols en suspensió".

Meteorologia indica que la màxima d'avui serà de 29 graus i tot i que els núvols del matí es dissiparan a partir del migdia, "limitaran l'ascens de les temperatures". Demà el termòmetre ascendirà a 30 graus, dijous serà el dia de més calor amb 36 graus  i el servei adverteix que els valors seran "força alts i el sol i la pols en suspensió seran els protagonistes". 

El servei meteorològic informa que les màximes previstes per a dijous i divendres se situaran 5,2 graus per sobre de la normal climàtica. La d'avui serà 3,1 graus més alta del que correspondria als indicadors, i la de demà superarà en 1,9 graus els registres normals establerts per a aquestes dates, tal com es pot veure al quadre inferior.

Previsió de la pujada de temperatures d'aquesta setmana

Previsió de la pujada de temperatures d'aquesta setmanaMeteo

La previsió alerta que divendres s'arribarà "al pic de pols en suspensió i de cara a la tarda aquesta massa es començarà a retirar". Les màximes seran de 33 graus a Andorra la Vella i 18 graus al Pas de la Casa. I el cap de setmana començarà amb temperatures similars. 

tracking