El temps

Avís groc per temperatures altes a partir de demà

Els termòmetres s'enfilaran als 36 graus

Alerta groga per la pujada de les temperatures

Alerta groga per la pujada de les temperaturesMeteo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Meteorologia ha activat l'avís groc per la pujada de temperatures que es registraran a partir de demà. La previsió indica que els termòmetres s'enfilaran als 36 graus durant la jornada de divendres i demà estaran al voltant dels 35 graus, segons l'actualització publicada aquest matí. 

Les temperatures assoliran avui als 30 graus a Andorra la Vella i als 16 graus al Pas de la Casa amb a la tarda arribarà la massa d'aire càlid procedent d'Àfrica que vindrà acompanyada de pols en suspensió, segons indica Meteorologia. El pronòstic per a demà és de màximes de 34 graus, dos menys del que es preveia ahir, i protagonisme per al sol i la pols en suspensió.

El divendres serà la jornada de més calor amb 36 graus al centre del país i 20 al Pas de la Casa i s'arribarà "al pic de pols en suspensió i de cara a la tarda aquesta massa es començarà a retirar". El dissabte es registrarà "una lleugera baixada de temperatures" fins als 33 graus amb núvols a la tarda que no es preveu que deixin precipitacions.

tracking