Detinguda una dona per estafar la CASS

Treballadora en una clínica d’odontologia, passava prestacions que no s’havien realitzat

La policia va efectuar la detenció dilluns.

La policia va efectuar la detenció dilluns.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns una dona de 57 anys acusada d’un delicte contra el patrimoni i un altre contra el tràfic jurídic per estafar la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) i asseguradores privades. L’arrestada treballa a una consulta d’odontologia i passava prestacions que no s’havien realitzat tant a la Seguretat Social com a l’assegurança complementària i cobrava els dos reemborsaments, segons ha pogut saber el Diari.

La detenció es va produir a petició de la fiscalia per una causa que està judicialitzada, segons va informar la policia. Una investigació de la qual no han trascendit més detalls.

D’altra banda, la policia va informar ahir d’un atropellament durant el matí a l’avinguda del Ravell número 6 de la Massana. L’avís va saltar quan passaven quaranta-dos minuts de les vuit del matí. Una furgoneta de matrícula andorrana va atropellar dos persones que van resultat ferides lleus i van haver de ser traslladades a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Els vianants són una dona i un home no residents, de 51 i 49 anys respectivament, va informar la policia en un comunicat.

tracking