APOSTA PER UNA INDÚSTRIA DEL LUXE ÈTICA I RESPONSABLE

Maison Roca i Tracemark, units per garantir la sostenibilitat de les joies

Acte de presentació de la nova línia de joieria.

Acte de presentació de la nova línia de joieria.Maison Roca

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La joieria Maison Roca ha llançat una línia de productes de joieria que inclou la innovadora certificació de traçabilitat Tracemark amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat del planeta i d’apostar per una indústria del luxe ètica i responsable. Aquestes peces de joieria no només presenten un disseny exquisit, sinó que també garanteixen una traçabilitat completa i una auditoria externa i individualitzada per a cada joia, des de l’origen dels diamants i l’or reciclat CoC, passant pels processos productius, fins a arribar a les mans dels clients.

En el marc de la presentació que va tenir lloc la setmana passada a la botiga de l’avinguda Meritxell, el president de GRG, Joan Roca, va celebrar la col·laboració. “A Maison Roca, estem compromesos amb la transparència i assegurem als nostres clients que cada joia que adquireixen és no només un símbol de bellesa i elegància, sinó també d’ètica i responsabilitat ambiental”, va dir.

Al seu torn, la CEO i fundadora de Tracemark, Berta Serret, va agrair la confiança del grup joier en la nova tecnologia. “És un pas significatiu cap a una indústria joiera que busca oferir als clients la tranquil·litat de saber que cada peça ha estat creada amb els més alts estàndards ètics. Estem emocionats de veure com aquesta col·lecció única pren vida i estableix un nou precedent en el mercat del luxe”, va assenyalar.

Tracemark és la primera empresa al món capaç de proporcionar una traçabilitat certificada i auditada per al sector joier. Mitjançant el seu Sistema de Traçabilitat Transparent, Tracemark recull, verifica i encripta les dades de traçabilitat de cada joia i diamant de manera individual. Aquestes dades específiques i certificades es posen a disposició dels consumidors a través del Panell de Traçabilitat individual de cada peça.

tracking