TURISME

Caldea avança al 27 de juliol l’obertura de la gran llacuna

El termolúdic avança l’estrena de les instal·lacions, que s’han renovat de dalt a baix

La nova llacuna de Caldea.

La nova llacuna de Caldea.Caldea

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Caldea, el centre d’oci termal d’Andorra, reobrirà la gran llacuna al públic el pròxim 27 de juliol amb unes instal·lacions totalment renovades. Aquest emblemàtic espai, doncs, estrenarà un look més minimalista i modern, amb revestiments i paviments blancs, i comptarà amb una il·luminació al fons de la llacuna que la transforma en un cel estrellat, nova zona de relax enjardinada i un escenari per a espectacles. Així mateix, i per commemorar el 30 aniversari de Caldea, durant el mes d’agost es programaran espectacles i tallers wellness que seran un reclam més de la temporada d’estiu.

Aquest estiu, a més, Caldea estrena també unes noves modalitats d’accés a l’spa que permetran als visitants triar el pla perfecte. L’accés Caldea Classic, ideal per a tots els públics majors de 5 anys, inclou l’entrada gran llacuna, la llacuna panoràmica, els indoromans i la sauna i hammam. L’accés Caldea Plus, ideat per a majors de 12 anys, inclou l’entrada a totes les instal·lacions de l’Accés Caldea Classic, a més del famós bany d’aranges i el de llimones situats a la planta superior. I finalment, l’accés Caldea Premium, reservat per a majors de 16 anys, és l’entrada més completa que dona accés a totes les instal·lacions, entre elles, la gran llacuna reformada, la llacuna interior de tres nivells, la sauna cromàtica amb paret salina i la cabina de gel. Aquesta modalitat inclou el préstec de xancletes, tovallola i barnús, i l’accés gratuït a tallers wellness.

La gran llacuna serà també el centre neuràlgic del nou espectacle que Caldea estrenarà el 9 d’agost. Amb una proposta que fusiona acrobàcies amb dansa urbana, dos acròbates amb straps crearan figures aèries sobre la gran llacuna, acompanyats per un grup de ballarins que interpretarà una coreografia al voltant dels llums i dels jocs d’aigua. L’espectacle, que es podrà veure fins al 25 d’agost, tindrà dos representacions diàries: a les 11.40 i a les 21.40 hores. El xou podrà veure’s adquirint qualsevol modalitat d’accés. Paral·lelament, amb l’entrada Premium es donarà accés les Champagne Sessions els divendres i dissabtes, i del 9 al 25 d’agost es traslladaran a la llacuna exterior i comptaran amb un xou especial amb artistes i la música en directe d’un DJ. El mateix 27 de juliol, el restaurant Blu enceta una nova etapa que posa en valor els sabors dels productes de la terra per oferir una cuina actual, desenfadada i equilibrada. Amb una carta completament renovada, el nou Blu oferirà un servei de cuina contínua de les 8 a les 22.30 hores.

tracking