Successos

Quatre andorrans ferits en l'explosió d'una embarcació a Tarragona

Dues persones han patit lesions de caràcter greu 

Platja Llarga de Tarragona on estaven navegant la família andorrana

Platja Llarga de Tarragona on estaven navegant la família andorranaTurisme Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre membres d'una família andorrana formada per dos adults i els seus fills van resultar ferits amb cremades de segon grau ahir per l'explosió de l'embarcació quan es trobaven navegant davant la platja Llarga de Tarragona. Els ferits es troben avui fora de perill i les lesions més greus han estat les del pare i un dels menors, mentre que la mare i l'altre infant han resultat ferits menys greu i lleu, segons indiquen diversos mitjans. 

Els quatre ferits eren els únics tripulants de l'embarcació i van ser traslladats a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. L'adult i el menor amb cremades més greus van ser evacuats en helicòpter i els altres dos membres de la família van ser portats en ambulància al mateix centre de la Ciutat Comtal. Salvamento Marítimo d'Espanya va informar que la parella i els nens van saltar a l'aigua quan es va registrar l'explosió i van ser atesos per socorristes de la Creu Roja de Tarragona en primera instància. 

L'explosió s'hauria produït per una deflagració, segons publiquen els mitjans catalans, i la família havia sortit a navegar des del port esportiu de Roda de Berà ahir al matí. L'embarcació d'esbarjo va quedar sota custòdia de la policia judicial de la guàrdia civil que ha d'investigar els motius de l'accident.

tracking