Trànsit

Dos ferits greus en un xoc frontal a la C-14 a Noves de Segre

Tres turismes s'han vist implicats en l'accident d'aquest migdia que ha provocat cues quilomètriques

Accident a la C-14 a Ribera d'Urgellet
detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L'accident a la C-14, a l'altura de Noves de Segre, ha deixat dos ferits greus, segons informacions del servei de trànsit català. Els mossos d'esquadra han informat que el trànsit ha quedat restablert a les 13:50 hores després d'una topada frontal registrada poc després del migdia amb tres vehicles implicats. L'accident ha provocat retencions en ambdós sentits de la marxa. El cos policial ha informat de quatre quilòmetres de cua en sentit sud i dos quilòmetres de retencions en sentit nord. 

El sinistre ha afectat tres turismes, entre els quals no hi ha cap de matrícula andorrana, per un xoc a l'altura de Noves de Segre a les 12:23 hores d'aquest migdia. El servei català de trànsit ha informat que l'accident ha estat al punt quilomètric 172-173.

En la col·lisió frontal, un vehicle ha quedat aturat obstaculitzant el pas de vehicles a tot un carril, mentre que a l'altre turisme implicat se li ha rebentat la roda i ha quedat aturat al mateix costat. Les imatges de l'accident han estat publicades per alguns testimonis a les xarxes socials.

tracking