SUCCESSOS

Mor el turista accidentat amb un parapent a Canillo

La víctima és un espanyol de 34 anys

Desplegament dels bombers i la policia
detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'home que va patir un accident de parapent a Canillo ha mort a causa de les greus lesions que va patir amb la caiguda. La víctima és un turista espanyol de 34 anys i la defunció es va produir a l'hospital pels volts de les 23 hores, segons ha informat la policia. 

L’home va haver de ser evacuat amb helicòpter cap a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell però no ha pogut superar les greus lesions que li va provocar l'impacte inicial contra un fanal i la caiguda. El difunt és veí d'Igualada. 

L'accident va tenir lloc cap a les 20.30 hores d'ahir a l'entrada sud de Canillo quan l'home sobrevolava la zona i el parapent s’hauria quedat enganxat en un fanal i hauria caigut al riu. Dotacions de bombers, policia, els serveis mèdics i un helicòpter es van desplaçar al lloc dels fets. 

La policia ha explicat aquest matí que s'està investigant les circumstàncies del sinistre i l'activitat que estava practicant el difunt ja que es desconeix des d'on estava fent parapent. Des del cos de seguretat han indicat que l'activitat està autoritzada per qualsevol zona que no sigui el Roc del Quer. Les primeres informacions d'ahir a la nit apuntaven que el turista podria haver saltat des d'aquest punt del mirador canillenc. 

tracking