CAP VEHICLE ANDORRÀ IMPLICAT

Dos ferits greus en un xoc a la C-14 a Ribera d’Urgellet

La carretera es va haver de tallar i es van produir retencions

L’accident es va produir a la C-14.
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un accident a la C-14, a l’altura de Ribera d’Urgellet, va deixar ahir dos ferits greus, segons informacions del servei de trànsit català. Els mossos d’esquadra van explicar que el trànsit va quedar restablert a les 13.50 hores després d’una topada frontal registrada poc després del migdia amb tres vehicles implicats. L’accident va provocar retencions en ambdós sentits de la marxa. El cos policial va informar de quatre quilòmetres de cua en sentit sud i dos quilòmetres de retencions en sentit nord.

El sinistre va afectar tres turismes, entre els quals no n’hi havia cap de matrícula andorrana, per un xoc a l’altura de Ribera d’Urgellet a les 12.23 hores d’ahir al migdia. El servei català de trànsit va informar que l’accident va ser al punt quilomètric 172-173.

En la col·lisió frontal, un cotxe va quedar aturat obstaculitzant el pas de vehicles a tot un carril, mentre que a l’altre turisme implicat se li va rebentar la roda i va quedar aturat al mateix costat de la carretera.

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar quatre dotacions dels bombers de la Generalitat, juntament amb patrulles dels mossos d’esquadra i unitats del SEM. En arribar es van trobar que totes les persones implicades ja havien sortit dels seus vehicles tret del conductor del primer totterreny, un home de 74 anys que portava un Mitsubishi i que va patir ferides greus.

tracking