Mor a l’hospital el turista accidentat fent parapent a Canillo

El difunt, un veí d’Igualada de 34 anys, va morir per politraumatismes

Moment de l’accident a la rotonda.

Moment de l’accident a la rotonda.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home que divendres a la nit va patir un accident de parapent a Canillo va morir a l’hospital poc després de ser traslladat a causa dels politraumatismes produïts per la caiguda, tal com va informar la policia en un comunicat. El difunt és un veí d’Igualada de 34 anys que, en el seu descens, va xocar amb un fanal i va quedar inconscient en una rotonda a l’entrada de la parròquia, amb una posterior caiguda al riu.

La víctima va haver de ser evacuada amb helicòpter cap a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell però no va poder superar les greus lesions. L’accident va tenir lloc cap a les 20.30 hores de divendres a l’entrada sud de Canillo quan l’home sobrevolava la zona i el parapent s’hauria quedat enganxat en un fanal, moment en què hauria perdut la consciència i hauria caigut al riu. Fins a la zona de l’accident van desplaçar-se dotacions de bombers, policia i un helicòpter dels serveis mèdics.

La policia va explicar ahir que s’estan investigant les circumstàncies del sinistre i l’activitat que estava practicant el difunt, ja que es desconeix des d’on estava fent parapent. Des del cos de seguretat van indicar que l’activitat està autoritzada en qualsevol zona que no sigui el Roc del Quer. Tot i això, les primeres informacions de divendres a la nit apuntaven que el turista podria haver saltat des d’aquest punt del mirador canillenc.

tracking