SUCCESSOS

‘Shin-chan’ es treu la polsera i s’escapoleix de l’Albó

Un home es presenta al despatx de la policia per denunciar una baralla per un deute de 50 euros i acaba detingut per portar cocaïna

Pintades a l’aparcament de Prada Guillemó.

Pintades a l’aparcament de Prada Guillemó.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove de 19 anys que passa per ser un dels líders del grup que està omplint de pintades diversos aparcaments públics ha tornat a ser protagonista en aconseguir treure’s la polsera monitorada i escapar-se de l’Albó, on vivia en règim de control. El jove, conegut pel sobrenom de Shin-chan, va ser detingut per la policia la matinada de dilluns com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública després d’incomplir la pena d’arrest domiciliari i fugir dels agents.

La policia el va localitzar circulant per la CG-2 conduint una bicicleta en la qual també viatjava un altre jove. Els agents van demanar que s’aturés, però va fer cas omís dels senyals. Llavors es va iniciar una persecució que va permetre finalment arrestar el noi, que s’hi va resistir.

El detingut, conegut com a líder del grup que es dedica a fer bretolades i pels múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni, també hauria furtat la bicicleta. A més, se l’ha sancionat per conduir la bici contra direcció, sense casc, sense llums, sense elements reflectors i per haver-se saltat un semàfor.

D’altra banda, la policia va informar ahir de la detenció d’un home de 37 anys, en possessió de 0,37 grams de cocaïna. Aquest es va presentar divendres a la tarda al despatx central de policia per posar una denúncia per una baralla que havia tingut una estona abans amb un altre home per un deute de 50 euros. Durant la conversa amb els agents es va desprendre que el deute podia tenir a veure amb productes estupefaents i, en ser conegut pel cos per diversos fets relacionats amb drogues, se li va efectuar un escorcoll i se’l va trobar en possessió de cocaïna.

tracking