Finances

Myandbank ofereix dos dipòsits al 3,75% TAE a sis mesos i al 3,50% a dotze mesos

Els fons seran per clients que facin una nova aportació al seu compte durant el mes d'agost

Edifici Myandbank

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Myandbank, el banc 100 % digital d’Andbank, llança dos dipòsits amb un tipus d'interès del 3,75% TAE a 6 mesos i un altre al 3,5% TAE a un termini de 12 mesos per als clients que facin una nova aportació al seu compte durant els mes d’agost.

Aquests dipòsits es podran contractar fins al 31 d’agost, des de 3.000 euros i fins a un màxim de 100.000 euros, sempre que el client incrementi el seu patrimoni amb un import igual o superior al volum del dipòsit contractat amb aportacions externes al grup.

L’increment patrimonial es calcularà sobre la base del total d’actius del client al 30/07/2024, i es tindran en compte els saldos dels comptes corrents, dipòsits vigents, fons d’inversió i carteres automatitzades.

En cas que el client no incrementi el patrimoni del seu compte amb un saldo igual o superior al dipòsit contractat i no mantingui la nova aportació fins al venciment del dipòsit, es modificarà l’interès del dipòsit amb un 0,75% menys del percentatge de cada dipòsit. És a dir, el dipòsit a 6 mesos es modificarà al 3% TAE i el 12 mesos al 2,75% TAE.

Myandbank ofereix també l’obertura d’un compte conjunt, de màxim dues persones, amb tots els avantatges del compte individual i de manera fàcil i còmoda. Aquest compte gaudirà també de la remuneració del 2% anual, sense despeses ni comissions, targetes gratuïtes i transferències nacionals i internacionals sense cost.

tracking