BANCA

Creand es converteix en el primer grup financer en obrir la seva oficina a la Seu

El banc està ubicat al passeig Joan Brudieu

Creand es converteix en el primer grup financer andorrà a obrir una oficina a la Seu

Creand es converteix en el primer grup financer andorrà a obrir una oficina a la SeuCreand Crèdit Andorrà

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’oficina del grup Creand a la Seu d’Urgell que obra avui, es tracta de la primera oficina bancària d’un grup financer andorrà instal·lada a la capital de l’Alt Urgell. La nova oficina depèn de la filial espanyola del grup Creand i està ubicada al passeig Joan Brudieu, al centre de la Seu d’Urgell.

L'oficina compta amb més de 200 metres quadrats distribuïts en una única planta baixa, amb tres taules d’atenció directa, dos despatxos i una sala addicional de reunions. La nova oficina compta amb un equip de quatre professionals amb experiència financera a la zona pirinenca. «És una oficina clau per donar servei a la zona del Pirineu i aportar valor com a entitat que forma part d’un grup financer amb una àmplia trajectòria d’especialització», ha explicat Josep Vives, director de la nova oficina del grup Creand a la Seu d’Urgell.

El grup Creand reforça la seva presència a Espanya, un territori amb oficines de Creand Wealth Management a Madrid, Barcelona i València. Al tancament del mes de juny ha assolit 4.614 milions de volum de negoci, un 11,10% més respecte al tancament del 2023.

tracking