Valls d'Incles

Valls d'Incles

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

RITMES CAPITAL MUSICAL. CUMELLAS & TALAVERA BLUES BAND

Dos referents del blues de Barcelona lideren aquesta banda d’alt voltatge. Músics que porten els seus instruments fins a límits sorprenents i despleguen una gran expressivitat en directe. Temes clàssics i composicions pròpies amb ingredients del jazz i country. Hora: 19.30 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

XERRADA ‘VESTEIX COM VULGUIS: LA MODA DELS ANYS 80’

Xerrada a càrrec de Mercè Miguel, protocol·lista i historiadora, en el marc de l’exposició Els anys 80. La benedicció del caos. Hora: 19 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

VISITES

CENTRE HISTÒRIC D’ANDORRA LA VELLA I SANTA COLOMA

Visita al patrimoni, en especial el romànic incloent-hi l’Espai Columba, l’església de Santa Coloma i Casa de la Vall. Hora: 9.30 h. Centre històric. Andorra la Vella.

SORTIDES

SORTIDA A LA VALL D’INCLES

Sortida a la vall d’Incles emmarcada dins del programa d’activitats d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Hora: 9 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

TEATRE

CANILLO ESCÈNIC ARTS

19 h: El testament del llop a la plaça Carlemany.

20.30 h. Hope Hope Hopla al Prat del Riu.

EXPOSICIONS

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow.

Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

tracking