Successos

Finalitzen els controls de la policia espanyola a la frontera per localitzar Puigdemont

Els mossos d'esquadra han desactivat l'operació gàbia per trobar l'expresident català 

Agentes de policia espanyola controlant la sortida de vehicles a la frontera del riu Runer

Agentes de policia espanyola controlant la sortida de vehicles a la frontera del riu RunerFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia espanyola ha estat fent controls dels vehicles que sortien del territori veí per entrar a Andorra per localitzar l'expresident català Carles Puigdemont. Després de tres hores d'operatiu els mossos han aixecat l'operació gàbia sense haver detingut a Puigdemont. D'aquesta manera, torna la normalitat a la frontera hispanoandorrana on la circulació ja flueix amb normalitat.

El ministeri d'Interior espanyol havia informat al Diari que els controls es feien perquè s'havia reforçat la vigilància a totes les fronteres en el marc del dispositiu per detenir Puigdemont. Els efectius del cos espanyol han estat desplegats en la via d'accés des del recinte duaner que controla la guàrdia civil fins al punt d'entrada al Principat i els agents revisaven especialment les furgonetes per saber les persones que viatgen a l'interior dels vehicles.

La vigilància dels vehicles per part de la policia espanyola ha començat passades les onze del matí i ha provocat retencions d'entrada al Principat.

Els mossos d'esquadra han desplegat una operació gàbia per tot el territori català per complir l'ordre de detenció que hi ha per a Puigdemont, que avui ha aparegut a Barcelona abans de l'inici de la sessió d'investidura per escollir Salvador Illa com a president de la Generalitat. Els agents catalans sospiten que Puigdemont podria haver fugit en un vehicle de color blanc i que podria estar acompanyat de Jordi Turull, actual secretari general de Junts, segons publiquen diversos mitjans catalans.

tracking