CICLISME

Talls de trànsit per La Purito

Mobilitat recomana circular amb precaució 

Cerni Cairat i Purito Rodríguez avui a Sant Julià

Cerni Cairat i Purito Rodríguez avui a Sant JuliàM. B.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu de la marxa ciclista la purito, que se celebrarà el pròxim diumenge, el trànsit es pot veure afectat en diferents zones del Principat. El comú de Sant Julià de Lòria ha comunicat a través de la xarxa social X que la circulació queda restringida a l'avinguda de Canòlich en el tram des de la Plaça Francesc Cairat fins a la plaça Lauredià entre les 7:00 hores i les 8:30 hores.

D'altra banda, el comú d'Escaldes també ha avisat que el diumenge la parròquia patirà talls alternatius per la celebració de la marxa ciclista. Des de les 8 hores fins a les 16:30 hores hi haurà talls momentanis entre la carretera de la Comella i de la plana i a la carretera d'Engolasters. Aquests talls també afectaran a la rotonda del Madriu. Des del comú asseguren que aquests talls s'aixecaran amb el pas dels ciclistes.

Mobilitat també ha recomanat circular amb precaució a totes les parròquies encara que no hi hagi afectacions de trànsit. Des d'aquest servei també han recordat que el diumenge des de les 8 hores fins a les 16 hores els participants de la Travessa del Pas de la Casa, a la parròquia d'Encamp, creuaran la CG2 al cap del Port d'Envalira entre les 09:30 hores i les 10.15 hores. I entre les 10.20 i les 11:40 hores els participants creuaran la CG2 a l'altura de les Bordes d'Envalira.

tracking