SUCCESSOS

Detingut un resident per robar 54 ampolles de whisky

L’home, de 53 anys, hauria sostret el material d’un centre comercial

Agents de la policia fent un control.

Agents de la policia fent un control.ARXIU

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns passat al migdia un home resident de 53 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni. En un comunicat, el cos explica que es va requerir els agents per part del servei de seguretat d’un centre comercial, ja que l’home hauria sostret sis ampolles de whisky. Tanmateix, aquest establiment havia presentat dies abans una denúncia a la policia per la sostracció de 24 ampolles d’aquest licor per part d’aquesta persona. L’enquesta posterior, a l’espera d’un inventari més exhaustiu per part del personal del centre comercial, determina de manera fefaent la sostracció d’un mínim de 54 ampolles i el valor del perjudici seria d’uns 3.000 euros.

En el mateix comunicat la policia explica que dimarts a les 02.09 hores a Andorra la Vella, en un control rutinari als ocupants d’un turisme, a un home resident de 41 anys se li va trobar una pastilla d’èxtasi i mitja pastilla d’heroïna. El mateix dimarts a les 11.02 hores a Canillo es va procedir a la detenció d’un resident de 57 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia, ja que l’interessat era objecte d’una suspensió del permís de conduir.

Igualment, dimecres passat a les 06.01 hores es va detenir un home, resident de 46 anys, per crebant d’una ordenança penal d’arrest nocturn al centre penitenciari.

tracking