Ciclisme

Suspès el 'briefing' de la Purito 2024 per la pluja

Tot i l'anul·lació de l'acte, la fira de la bicicleta sí que s'ha pogut desenvolupar

La fira de la bicicleta a la plaça de la germandat de Sant Julià de Lòria.

La fira de la bicicleta a la plaça de la germandat de Sant Julià de Lòria.R.S.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La pluja ha obligat a suspendre el 'briefing' de la marxa cicloturista Purito 2024. L'acte s'havia de desenvolupar aquest dissabte a les sis de la tarda, però un ruixat abans de l'inici i la previsió meteorològica per les pròximes hores, ha fet que l'organització prengués la decisió de cancel·lar les actuacions que hi havia previstes, entre les quals la de l'humorista Javi Sancho.

Tot i l'anul·lació d'aquesta activitat, la fira de la Bicicleta sí que s'ha pogut desenvolupar. Els paradistes han pogut exposar sota les seves carpes diferents productes relacionats amb la bicicleta. Hi havia espais amb equipaments com cascs i mallots; gels i barres energètiques; o fins i tot estands gastronòmics. De fet, un dels expositors que ha tingut més èxit ha estat el Ramos Boqueria, pel qual es podia fer un tast de pernil ibèric gratis, i s'han fet cues per poder-lo adquirir. A quarts de set de la tarda ha parat de ploure i una bona afluència de públic ha pogut gaudir de la fira i comprar algun producte en un ambient relaxat.

La Purito 2024 arrencarà aquest diumenge i comptarà amb uns 2.000 participants. Els inscrits començaran des de Sant Julià de Lòria a les vuit del matí i finalitzaran el recorregut en els cortals d'Encamp.

tracking