METEO

Jornada de pluges i baixada de temperatures

Les precipitacions de la tarda poden ser tempestuoses

La policia dirigint el trànsit aquest matí a la Massana quan ha començat a ploure

La policia dirigint el trànsit aquest matí a la Massana quan ha començat a ploure

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les precipitacions anunciades ahir començaran a arribar a mig matí, segons informa Meteorologia. La previsió indica que Andorra estarà afectada per una línia que deixarà pluges i un matí "no tan càlid" i informa que els ruixats tornaran a la tarda "amb intermitències i sense descartar que siguin puntualment tempestuoses". 

Les temperatures màximes avui no superaran els 27 graus a la capital i els 15 graus al Pas de la Casa. I demà seguiran les pluges, que seran febles, i els termòmetres baixaran fins als 16 de mínima i els 25 de màxima al centre del Principat. Al Pas de la Casa baixaran fins als 5 graus i la màxima es quedarà en 11. Dijous començaran a remuntar les temperatures.

Rècord per sobre dels 30 graus

L’onada de calor té les hores comptades. Així es va informar des del servei meteorològic del Govern que va assegurar que el d’ahir va ser el darrer dia de calor extrema. I és que l’estació meteorològica del Roc de Sant Pere va tornar a superar ahir els 30 graus i d’aquesta manera, es va batre un rècord en aquest observatori. Es tractava del 22è dia seguit que l’estació superava aquesta temperatura, i d’aquesta manera superava el rècord anterior, que es va registrar el 2022 i que va ser de dinou dies seguits.

El servei també van informar que l’anomalia de la temperatura màxima encara està 7 graus per sobre de la normal. Malgrat això, sembla que a partir d’avui començaran a situar-se més properes a les normals. Així, és previst que les precipitacions ajudin a normalitzar l’ambient.

tracking