Jocs

Premi de 24.500 euros de la Primitiva a Andorra la Vella

La butlleta es va validar a l'administració Fil d'Or Can Naudi del carrer Callaueta

L'administració Fil d'Or Can Naudi del carrer Callaueta ha repartit el premi Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

El sorteig d'ahir de la Primitiva espanyola ha deixat un premi de 24.501,94 euros a Andorra. La butlleta guanyadora va ser validada a l'administració Fil d'Or Can Naudi del carrer Callaueta número 11 d'Andorra la Vella, segons informa l'organisme de Loterias y Apuestas del Estado d'Espanya. 

La persona guanyadora va ser una de les sis que van encertar la segona categoria amb cinc números i el complementari de la combinació premiada anit, que estava formada pels números 3, 12, 17, 38, 39 i 40, amb el 36 com a número complementari i el 7 de reintegrament. El sorteig va repartir un premi de 906.571 euros a una butlleta amb sis encerts, que va anar al poble de San Andrés del Rabanedo, a Lleó, i els guanyadors de la mateixa quantitat que la d'Andorra es van repartir a Bilbao, l'Hospitalet de Llobregat, Cadis i Fuenlabrada.

Aquest és el segon premi que deixen les loteries espanyoles aquest estiu al Principat, ja que l'administració de Cal Tavi d'Escaldes va repartir 70.000 euros de la Bonoloto al juny. La mateixa administració Fil d'Or Can Naudi va segellar una butlleta amb un premi de més de 121.000 euros de la Bonoloto el desembre passat.

tracking