Trànsit

Cinc quilòmetres de retencions de sortida per les fronteres

Les cues també s'han produit en altres punts del país

Retencions a la frontera francoandorrana

Retencions a la frontera francoandorranaMobilitat

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La RN22 acumula quatre quilòmetres de retencions de sortida cap a França. La frontera del Pas de la casa es troba amb llargues cues per sortir del país. D'aquesta manera es compleix amb la previsió que havia fet el servei de mobilitat respecte a els horaris de màxima afluència de vehicles a la sortida del país per la frontera francoandorrana. Al punt fronterer entre Andorra i Espanya s'acumula un quilòmetre de retencions de sortida del Principat.

L'entrada al Principat per la frontera francoandorrana ha experimentat retencions de més de dos quilòmetres al llarg d'aquest matí, mentre que la frontera hispanoandorrana, les retencions han estat menors. Les aglomeracions s'han traslladat, també, al centre de Sant Julià, en sentit nord. Les cues també s'han produït, al llarg del matí, a Escaldes i a la CG4 a l'entrada de la Massana en sentit sud. La CG2 a l'entrada de Canillo, també en sentit sud, ha patit retencions fins a les 14 hores del matí.

Des del servei han informat que el matí és un moment en què l'afluència de vehicles augmenta significativament pel que demanen una major precisió i precaució a la carretera. Durant el mes d'agost, mobilitat preveu que entrin aproximadament 482.000 al país. Es calcula que les hores de màxima afluència d'entrada per la frontera hispano-andorrana serà entre les 9:30 i les 14:30 hores, mentre que a la frontera franco-andorrana sigui entre les 8:30 i les 12:30 hores. En canvi de sortida, es preveu que els horaris de màxima afluència siguin de 18 hores a les 21:30 hores a la frontera amb Espanya. I entre les 15:30 i les 18:30 hores a la frontera amb França.

tracking