Successos

Incendi a un edifici de l'avinguda Carlemany

Els bombers han hagut de ventilar l'immoble per la fumera que s'ha generat

Incendi a un edifici comercial de Carlemany
Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els bombers han intervingut en un incendi en un edifici comercial situat a l'inici de l'avinguda Carlemany en la cantonada amb el carrer Sant Antoni d'Escaldes. El foc ha estat extingit pels agents del cos de policia amb extintors i els bombers han procedit a remullar la zona i ventilar l'immoble. Els fets s'han produït poc després de les tres de la tarda quan ha començat a sortir fum per les finestres de la part superior de l'immoble que té instal·lada una gran pantalla publicitària en la façana. 

El fum era visible des de la part frontal i també des dels laterals de l'edifici que té espais en construcció i on avui no hi havia ningú per ser dia de festa. El cap de guàrdia de bombers ha explicat que el foc ha cremat tres o quatre cubells de pintura que s'utilitzen en els treballs a l'immoble i ha indicat que es tracta de material combustible però que no reacciona entre ell i es desconeix la causa de l'incendi. El responsable de guardia del cos ha destacat que l'incendi ha provocat més fum que una altra cosa i els agents del servei s'han centrat a "desenfumar l'edifici" en una intervenció que ha durat poc més d'una hora.

Les plantes inferiors de l'edifici estan ocupades per una perfumeria que ha estat inicialment desallotjada per la policia i on s'ha pogut tornar a treballar amb normalitat poc després, segons han explicat els bombers. I han indicat que no s'ha produït cap dany personal.

Les imatges de l'incendi 

El succés ha generat força expectació entre les desenes de persones que omplen l'eix comercial avui per la festivitat del pont de la Mare de Déu d'agost.

Els primers a desplaçar-se al lloc dels fets han estat dues patrulles de la policia i pocs minuts després han arribat una desena d'efectius de bombers del parc de Santa Coloma, amb dos camions, una ambulància i el vehicle del cap de guàrdia. Els agents de policia i els agents de circulació d'Escaldes han establert un perímetre de seguretat per impedir el pas dels vianants per la zona i facilitar les tasques del bombers. 

tracking