Successos

Caldea reobre tot el centre després de l'incendi provocat per un electrodomèstic

Les instal·lacions de l'Spa d'adults s'han hagut de ventilar, netejar i s'han hagut de substituir les aigües 

Clients a la piscina exterior de Caldea aquest matí

Clients a la piscina exterior de Caldea aquest matíFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Caldea torna a estar plenament operativa després del tancament parcial que hi hagut fins a les 12.30 hores per l'incendi petit que s'ha produït a les 4.30 hores en una sala situada al darrere de la gran llacuna. El tancament ha afectat la zona de l'Spa d'adults i la resta de les instal·lacions han estat funcionant amb normalitat, i espais com la piscina exterior estan aquest matí plenes d'usuaris. El foc s'ha iniciat per un desperfecte en un electrodomèstic de tamany mitjà que s'utilitza per fabricar gel i s'ha localitzat en la sala on estava l'aparell ja que s'han activat les portes contraincendis i ha quedat bloquejat el possible pas de les flames, segons han informat des del centre termal. Els danys materials s'han limitat a la sala on estava la gelera però la fumera que han provocat les flames ha obligat a netejar i ventilar les instal·lacions.

Des de Caldea han indicat que des de les 6 del matí s'ha treballat en la ventilació, buidatge i substitució de l'aigua de la gran llacuna de tres nivells de l'Spa Adults perquè el fum ha dipositat una mena de cendra que ha fet necessari una neteja intensa de tots els espais de la zona, el que abans es coneixia com Inúu. El tancament parcial ha provocat que el termolúdic hagi hagut de fer modificacions en els horaris dels clients que havien adquirit l'entrada Caldea premium per aquest matí, que amb els canvis podran accedir-hi aquesta tarda o demà. L'afectació ha estat per a uns 150 clients que a partir de les 8.30 hores han estat informats per escrit del que havia succeït i abans de les 11 hores ja estaven recol·locats en altres horaris, segons han comentat des del centre.

L'alerta de l'incendi l'ha donat el vigilant del termolúdic i el cos de bombers hi ha desplaçat 10 efectius i 4 vehicles que en 20 minuts han aconseguit apagar les flames, segons ha indicat el cap de guàrdia. L'incendi s'ha produït una hora després que els serveis tècnics de Caldea haguessin fet un simulacre d'incendi i encara hi havia personal a les instal·lacions quan s'ha activat el foc, segons han explicat des de Caldea. I han assenyalat que els caps tècnics i els equips de seguretat que estaven al centre al moment dels fets han començat a treballar de seguida per restablir la normalitat.

tracking