Successos

Tres ferits en tres accidents de trànsit

Dos dels sinistres van ser de motocicletes

Agents de la policia.

Agents de la policia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones van resultar ferides en tres accidents que es van produir ahir a la tarda, en poc menys d'hora i mitja, a diferents punts de la xarxa viària, segons informa la policia aquest matí. El primer sinistre va ser a l'avinguda Sant Antoni de la Massana a les 17.30 hores, amb un cotxe i una motocicleta amb matrícula del país implicats, el que va comportar lesions per al motorista, un resident de 36 anys.

Tres quarts d'hora més tard el cos de seguretat va rebre un avís per un accident a la General 2, al port d'Envalira, a conseqüència del qual una dona de 47 anys va haver de ser traslladada a l'hospital. La ferida viatjava en un vehicle de matrícula espanyola que va topar amb un turisme de matrícula francesa.

El tercer sinistre va tenir lloc a l'avinguda de les Nacions Unides d'Escaldes a tocar de les set de la tarda. L'accident va provocar lesions a una resident de 58 anys que conduïa una motocicleta que es va veure implicada en un incident amb un vehicle de plaques espanyoles. La motorista va haver de ser traslladada a l'hospital on està ingressada a planta per lesions a la costella.

tracking