Xarxa viària

Retencions a la sortida per la frontera hispanoandorrana aquesta tarda

Més de 26.000 vehicles han creuat les fronteres durant el dia d'avui

Trànsit dens a la frontera hispanoandorrana en una jornada anteriorArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La CG1 de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana ha estat patint, al llarg del dia, trànsit dens amb retencions d'aproximadament un quilòmetre. Aquesta tarda, també, la RN22 de sortida cap a França ha experimentant retencions durant una hora.

Més de 26.000 vehicles han travessat les fronteres al llarg del dia d'avui. La gran majoria ho ha fet per la frontera hispanoandorrana. El 38% dels vehicles que han entrat avui al Principat eren de matrícula francesa, mentre que els de matricula espanyola han estat el 36%. De sortida, el 46% dels vehicles eren espanyols, mentre que els francesos eren el 40%. 

Al mateix temps, la carretera general 2 en la seva entrada a Canillo en sentit sud també s'ha vist afectada per les retencions, a causa dels visitants que pretenen fer turisme en aquella zona, segons apunta mobilitat. Les cues han començat al voltant de les 10.30 hores d'aquest matí i han durat un parell d'hores.

Tant les fronteres, com la CG2 a Canillo, han estat experimentant trànsit dens durant el pont de la Mare de Déu d'Agost, parcialment afectat per les precipitacions.  

tracking