Vacances

El Japó està sent el destí més escollit pels andorrans durant l'estiu

Austràlia, Tanzània o l'Índia són altres llocs d'interès que estan a l'alça

Fulletons informatius de destinacions de viatges

Fulletons informatius de destinacions de viatgesArxiu ANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Escollir els destins de vacances sempre és un mal de cap, però cada vegada són més les persones que busquen allunyar-se de casa i les platges durant l'estiu, època que aprofiten per fer el viatge més llarg i cultural de l'any. O almenys així ho han assegurat diverses agències de viatges del país. Enguany, el destí per excel·lència està sent el Japó. Encara que l'oferta de guies turístics en castellà estigui limitada, aquest hàndicap no frena als interessats per la cultura nipona. A més, el viatger també s'està decantant pels viatges de llarga distància com l'Austràlia, Tanzània o l'Índia, entre altres destinacions intercontinentals.

Una de les tendències a l'alça són els circuits culturals, fins i tot per diversos països. En moltes ocasions els turistes aprofiten uns quants dies de les seves vacances per canviar de país, per exemple si se'n van deu dies a la Xina, se'n passen sis al país, i els quatre restants viatgen cap a les platges de Corea del Sud o Filipines.

La durada de les estances al destí de vacances depèn molt de si el viatge és a prop o lluny, quan el viatge es fa dins d'Europa se sol allargar dels 13 als 18 dies per la proximitat dels territoris amb Andorra, segons assenyalen algunes agències de viatge. Cal assenyalar que la ciutat canvia segons si són famílies, parelles o grups d'amics que contracten els serveis, a banda del pressupost del qual es disposa. Quan són famílies les que contracten les vacances llargues, els pares tenen més tendència a seleccionar activitats aptes per a tots els públics i dinàmiques.

La platja sempre és un imprescindible en l'època estiuenca, tot i les noves modes, diferents agències han assegurat que en molts casos aquesta és la primera opció dels sol·licitants. Entre els destins més famosos estan el Carib, les illes Canàries, les Balears o Punta Cana. A més, aquestes escapades solen ser complementades amb les activitats externes que es contracten com snorkel, surf o les sortides guiades a cales i coves. Les agències també han comprovat que els viatges de més proximitat se solen organitzar per compte propi.

tracking