Mobilitat

Retencions de sortida a la frontera hispanoandorrana aquesta tarda

La RN22 ha experimentant cues de fins a tres quilòmetres aquesta tarda

Retencions a la frontera hispanoandorrana en una jornada anteriorArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La carretera general 3 d'entrada a la Massana en sentit nord també està patint cues d'aproximadament un quilòmetre aquesta tarda, a causa d'acumulació de turistes, segons mobilitat. Les retencions han començat a les 15.45 hores, i estan afectant, en menys mesura, el centre del poble. La sortida per la frontera del riu Runer ha experimentat retencions de fins a un quilòmetre aquesta tarda. 

La sortida per la frontera francoandorrana ha patit retencions de més de tres quilòmetres, que han començat a les 16 hores d'aquesta tarda, i s'han allargat durant un parell d'hores. Tant la carretera nacional (CG2), com la francesa (RN22), s'han vist afectades per les cues. 

Aquest matí, les entrades a Canillo i la Massana en sentit sud han estat experimentant trànsit dens, d'aproximadament un quilòmetre, que ha començat al voltant de les 10.45 hores del matí i s'ha extès fins les 12.30 hores. 

Les fronteres han experimentat una disminució en la totalitat de vehicles que hi han creuat respecte dels dies anteriors. A les 20 hores, gairebé 27.000 vehicles han creuat les fronteres, la gran majoria d'origen francès i espanyol. 

tracking