ELS CIRCUITS CULTURALS PER DIVERSOS PAÏSOS VAN A L'ALÇA

Els andorrans es decanten pel Japó com el destí estrella de l’estiu

Bona sortida dels viatges de llarga distància com Austràlia, Tanzània o l’Índia

Fulletons informatius de destinacions de viatges.

Fulletons informatius de destinacions de viatges.ANA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Escollir els destins de vacances sempre és un mal de cap, però cada vegada són més les persones que busquen allunyar-se de casa i les platges durant l’estiu, època que aprofiten per fer el viatge més llarg i cultural de l’any. O almenys així ho han assegurat diverses agències de viatges del país. Enguany, el destí per excel·lència està sent el Japó. Encara que l’oferta de guies turístics en castellà estigui limitada, aquest hàndicap no frena als interessats per la cultura nipona. A més, el viatger també s’està decantant pels viatges de llarga distància com Austràlia, Tanzània o l’Índia, entre altres destinacions intercontinentals.

Una de les tendències a l’alça són els circuits culturals, i inclús, per diversos països. A tall d’exemple, si en una sortida de deu dies a la Xina se’n passen sis al país, els quatre restants segurament seran a les platges de Corea del Sud o les Filipines, o visitant els seus monuments i la història. Tanmateix, hi ha molta gent que prefereix descobrir el destí al màxim en comptes de banyar-se a l’aigua salada, un habitual de la temporada estiuenca. Segons asseveren des d’A Mida Viatges, quan el viatge es fa dins d’Europa se sol allargar dels 13 als 18 dies per la proximitat dels territoris amb Andorra.

Cal assenyalar que la ciutat escollida canvia segons si són famílies, parelles o grups d’amics els que contracten els serveis, a banda del pressupost del qual es disposa. Quan són famílies les que contracten les vacances llargues, els pares tenen més tendència a seleccionar activitats aptes per a tots els públics i dinàmiques. Però des de Giramón Viatges afirmen que no és el primer cop que pares amb nens petits es decanten pels circuits culturals.

La platja sempre és un imprescindible i continua sent una de les primeres (i úniques) opcions dels sol·licitants. Entre els destins més famosos hi ha el Carib, les illes Canàries, les Balears o Punta Cana.

tracking